Fotografering, i naturlige omgivelser, kan noget ganske særligt – Maltes første møde med skovens bund

Fotografering i naturlige omgivelser kan noget helt særligt. Det er nemlig en unik mulighed for at få foreviget særlige og autentiske øjeblikke og stemninger – til minde og glæde i fremtiden.

I denne blog vil du møde Malte, som, for første gang, møder skovens bund og alle de spændende ting, der befinder sig der.

”Når børn leger i naturlige omgivelser og er optaget af noget, opstår der en fantastisk mulighed for at skabe billeder med naturlige og ægte udtryk. Samtidig kan barnets udvikling foreviges på en autentisk og naturlig måde.”

Barnet er nu gået fra at være fuldstændig afhængig af forældrene til at være et nysgerrigt lille menneske, som undersøger alt, hvad det kan komme i nærheden af.

Uanset om du ønsker min hjælp til at:

  • Forevige særlige og autentiske øjeblikke af dit barn.
  • Eller du ønsker at lære, hvordan du selv kan skabe skønne og naturlige billeder af dit barn i hverdagen – helt uden teknikhovedpine!

…Så vil jeg elske at hjælpe dig videre.

Hvordan – kan du se ved at trykke på den knap, herunder, der passer til dine tanker og ønsker:

Du er også altid hjertelig velkommen til at ringe til mig på 50565155, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine tanker og ønsker, har spørgsmål eller ønsker at aftale et tidspunkt til en fotografering.

De bedste hilsner fra

Karina

One Reply to “Fotografering, i naturlige omgivelser, kan noget ganske særligt – Maltes første møde med skovens bund”

Lukket for kommentarer.