Fotografering, i naturlige omgivelser, kan noget ganske særligt – Maltes første møde med skovens bund

Fotografering i naturlige omgivelser kan noget helt særligt. Det er nemlig en unik mulighed for at få foreviget særlige og autentiske øjeblikke og stemninger – til minde og glæde i fremtiden.

I denne blog vil du møde Malte, som, for første gang, møder skovens bund og alle de spændende ting, der befinder sig der.

”Når børn leger i naturlige omgivelser og er optaget af noget, opstår der en fantastisk mulighed for at skabe billeder med ægte udtryk. Samtidig kan barnets udvikling foreviges på en autentisk og naturlig måde.”

Barnet er nu gået fra at være fuldstændig afhængig af forældrene til at være et nysgerrigt lille menneske, som undersøger alt, hvad det kan komme i nærheden af.

Ønsker du min hjælp til at få foreviget særlige og autentiske øjeblikke af dit barn – i naturlige omgivelser – til minde og glæde i fremtiden? Så se mere ved at trykke på knappen herunder:

Du er også altid hjertelig velkommen til at ringe til mig på 50565155, hvis du ønsker en uforpligtende snak om dine tanker og ønsker, har spørgsmål eller ønsker at aftale et tidspunkt til en fotografering.

De bedste hilsner fra

Karina

One Reply to “Fotografering, i naturlige omgivelser, kan noget ganske særligt – Maltes første møde med skovens bund”

Lukket for kommentarer.