Baby- og børnefotografering

Baby- og børnefotografering i studie eller naturlige omgivelser

Hos mig er der god tid og al fotografering foregår på dit barns præmisser.

Mit fokus er det ægte udtryk, kvalitet og den gode historie. Du vælger selv om du ønsker dit barn fotograferet i studie eller naturlige omgivelser.

Nedenfor kan du se og læse mere om mine baby- og børnefotograferinger.

 

Om

  • Du vælger selv om fotograferingen skal foregår i studie eller naturlige omgivelser.
  • En rolig og afslappet stemning, hvor dit barn og det gode udtryk er i fokus, er noget jeg prioriterer meget højt. Derfor afsættes der 2 timer til en fotosession.
  • Under fotosession ser vi billederne igennem sammen og udvælger de billeder, som jeg skal redigere og færdiggøre til dig. I forbindelse med COVID-19 følges Sundhedsstyrelsens retningslinjer selvfølgelig. Derfor foregår fotograferingen lige nu lidt anderledes end normalt. Når du booker din tid, fortæller jeg dig, hvordan fotograferingen kommer til at foregå, således at vi kan passe på hinanden.
  • Billederne leveres digitalt til fri download efter sortering og redigering både i farve og sort/hvid. Dvs. at du selv kan fremkalde alle de størrelser og eksemplarer, du ønsker, samt kan bruge billederne på sociale medier. Hvis du ønsker at få fremkaldt billederne i professionel kvalitet, så hjælper jeg gerne med det. 
  • Vælger du fotografering i naturlige omgivelser, mødes vi ved den aftalte lokalitet. Det kan f.eks. være skov, strand eller by. Den nedenstående pris er ekskl. kørsel (6 kr. pr. kørt kilometer fra min hjemmeadresse og retur).

Du kan læse mere og se flere billeder i forhold til fotografering i naturlige omgivelser her.

Pris

Hvis det passer for dig, kan du benytte dig af min hverdagsrabat:

Spar 25% på mine fotograferinger, uanset om det skal være i studie eller naturlige omgivelser.

Tilbuddet gælder på hverdage i tidsrummet kl. 9-14.30.

Pris pr. fotografering: 3300 kr. – på hverdage 2475 kr.

Fotograferingen er inkl. moms, fotografering, redigering og 5 digitale billeder redigeret både i farve og sort/hvid i fuld opløsning.

Ønskes flere digitale billeder, kan de tilkøbes for 300 kr. pr. stk. eller 200 kr. pr. stk. ved køb af 10 ekstra digitale billeder eller derover. Hvert billede leveres både i farve og sort/hvid.

Babyklubben

Ønsker du at forevige dit barns fantastiske udvikling, det første år, ved flere fotograferinger?

Så vil babyklubben måske være noget for dig. Her får du særlige rabatter både i forhold til graviditets-, baby-, søskende- og familiefotografering og du sammensætter selv din babyfotopakke, ud fra dine ønsker og behov. Lyder det som noget for dig? Så se mere her.