Fotografen

Børnefotograf i Esbjerg

Mit ønske og mål som børnefotograf er at hjælpe forældre og kommende forældre med at fastholde nuet – den gravide mave, fødslen og barnets fantastiske udvikling – til minde og glæde i fremtiden.

Hos mig er der god tid og al fotografering foregår på dit barns præmisser således, at det bliver en positiv og god oplevelse både for børn og forældre. Mit fokus er tryghed, kvalitet og det ægte udtryk. Du kan læse mere om mine tanker og værdier som fotograf, ved at trykke på knappen herunder.

”Dit barn er unikt, og min vigtigste opgave er at forevige det på en naturlig, omsorgsfuld og æstetisk måde.”

Baggrund og uddannelse

  • Som fotograf hjælper jeg private og erhverv, med at fortælle historier og forevige særlige øjeblikke via naturlige, autentiske og æstetiske billeder.
  • Jeg elsker mit job og brænder for det jeg laver. Jeg kan simpelthen ikke lade være med at udvikle og udfolde mig kreativt, ganske enkelt fordi det gør mig glad! 
  • I dec. 2019 blev jeg færdiguddannet fotograf på fotografuddannelsen Key Point Photography med følgende udtalelse på mit diplom fra skoleleder og underviser Kim Skovsby: ”Karina har igennem uddannelsen vist, at hun er målrettet med sine idéer og de ting hun vil. Når hun har taget sin beslutning, er der initiativ og handlekraft bag, og med hendes fine fornemmelse for detaljer i alle aspekter af hendes arbejde, leverer hun altid billeder i absolut topkvalitet.”
  • For at udvikle og dygtiggøre mig, som fotograf, er jeg fortsat en del af fotografuddannelsen Key Point Photography. Som KPP’er indgår jeg i et fællesskab, hvor faglighed og udvikling, som fotograf, er i fokus.
  • Jeg er oprindelig uddannet folkeskoleskolelærer samt har mere end 9 års erfaring med at arbejde med børn og unge.
  • At tage springet, og blive selvstændig fotograf, var for mig den rigtige beslutning. Alle de dejlige smil og mennesker jeg møder i hverdagen samt den faglige og kreative udvikling gør mig simpelthen så glad!
  • Min familie består af min mand og vores to børn, Mads på 10 år og Naja på 8 år. Min glæde og mit engagement for at fange det gode og ægte udtryk tog virkelig fart, da jeg blev mor. Her blev sjove og skønne dagligdagssituationer, stemninger og udtryk i den grad foreviget. Smukke billeder med autentiske udtryk og en god historie fascinerer mig. For mig er det derfor fantastisk, at jeg som fotograf kan få min erfaring med at arbejde med børn, min interesse for at forevige stemninger, relationer og autentiske udtryk samt lysten til at udvikle og dygtiggøre mig til at gå op i en højre enhed!​​​​​​​

Mine kunder siger