Fotografering i naturlige omgivelser

Fotografering i naturlige omgivelser

Fotografering i naturlige omgivelser er en unik mulighed for at få foreviget særlige og autentiske øjeblikke, stemninger og relationer til minde og glæde i fremtiden.

”Når børn leger i naturlige omgivelser og er optaget af noget, opstår der en fantastisk mulighed for at skabe billeder med naturlige og ægte udtryk. Samtidig kan barnets udvikling foreviges på en autentisk og naturlig måde.”

Fotografering i naturlige omgivelser egner sig både til de mere opstillede portrætter samt begivenheder og særlige stemninger som f.eks. en fødsel, børnefødselsdage eller familiehygge på legepladsen, ved stranden, i skoven eller i byen.

Du kan her læse hvordan, en mor oplevede at få hendes tre drenge fotograferet i naturlige omgivelser:

”Har fået taget skønne efterårsbilleder i naturen (skov og legeplads) af mine tre drenge med krudt bagi. Det fungerede perfekt med at være ude i det fri, og fange de naturlige smil og øjeblikke. Og ikke mindst var der god tid og oplevelsen var helt på børnenes præmisser. Kan klart anbefale Karina og hendes billeder i naturen.”

Maltes første møde med skovens bund

Fotografering, i naturlige omgivelser, kan noget ganske særligt. Det kan du læse om i blogindlægget, hvor Malte, på 8 mdr., for første gang møder skovens bund og alle de spændende ting, der befinder sig der.

Om

  • Jeg kommer hjem til dig eller vi mødes på den aftalte lokalitet. Det kan f.eks. være skov, strand, by, legeplads eller jeres have.
  • Under fotosession prioriteres en rolig og afslappet stemning meget højt, hvor dit barn og det gode udtryk er i fokus.
  • Der afsættes 1 time til fotograferingen.
  • Efter fotosession laver jeg et onlinegalleri til dig. Galleriet sender jeg til dig via mail. Hvorefter du hjemme, stille og roligt,  kan se billederne igennem og udvælge de billeder, som jeg skal redigere og færdiggøre til dig. Ønsker du min vejledning og sparring i forhold til udvælgelse, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan ringe sammen.
  • Billederne leveres digitalt til fri download efter sortering og redigering både i farve og sort/hvid. Dvs. at du selv kan fremkalde alle de størrelser og eksemplarer, du ønsker, samt kan bruge billederne på sociale medier. Hvis du ønsker at få fremkaldt billederne i professionel kvalitet, så hjælper jeg både med vejledning, så du selv kan printe, eller bestilling, hvis du ønsker, at jeg skal bestille for dig.
  • Ekskl. kørsel (6 kr. pr. kørt kilometer fra min hjemmeadresse og retur)

Pris

Hvis det passer for dig, kan du benytte dig af min hverdagsrabat:

Spar 25% på mine fotograferinger, uanset om det skal være i studie eller naturlige omgivelser.

Tilbuddet gælder på hverdage i tidsrummet kl. 9-12.30.

Pris pr. fotografering: 3500 kr. – med hverdagsrabat 2625 kr.

Fotograferingen er inkl. moms, fotografering, redigering og 5 digitale billeder redigeret både i farve og sort/hvid i fuld opløsning.

Ønskes flere digitale billeder, kan de tilkøbes for 350 kr. pr. stk. eller 250 kr. pr. stk. ved køb af 10 ekstra digitale billeder eller derover. Hvert billede leveres både i farve og sort/hvid.

Babyklubben

Ønsker du at forevige dit barns fantastiske udvikling, det første år, ved flere fotograferinger?

Så vil babyklubben måske være noget for dig. Her får du særlige rabatter både i forhold til graviditets-, baby-, søskende- og familiefotografering og du sammensætter selv din babyfotopakke, ud fra dine ønsker og behov. Lyder det som noget for dig? Så se mere her.