Gravidfotografering

Forevig din fine gravide mave

Drømmer du om at få foreviget din smukke gravide mave – til minde og glæde i fremtiden?

”Jeg hjælper dig med at fastholde små øjeblikke fra denne smukke og helt særlige periode i dit liv.”

Gravidfotograferingen tager udgangspunkt i dig og foregår i rolige og trygge omgivelser, således at du kan føle dig tryg og afslappet.

”Sammen finder vi den helt rigtige løsning for dig”

Der vil være god tid og ro omkring fotograferingen, og mit fokus vil være dig, din fine mave og det ægte udtryk.

Lyset lægges, så det fremhæver din fine mave og stemningen på en æstetisk og naturlig måde.

Du er meget velkommen til at tage din mand/kæreste og evt. børn med, hvis du ønsker billeder af din gravide mave sammen med familien.

Om gravidfotografering

  • Du vælger selv om fotograferingen skal foregår i studie eller naturlige omgivelser.
  • Under fotosession prioriteres en rolig og afslappet stemning meget højt, hvor du, din fine mave og det gode og naturlige udtryk er i fokus.
  • Der afsættes 1 time til fotograferingen.
  • Efter fotosession laver jeg et onlinegalleri til dig. Galleriet sender jeg til dig via mail. Hvorefter du hjemme, stille og roligt,  kan se billederne igennem og udvælge de billeder, som jeg skal redigere og færdiggøre til dig. Ønsker du min vejledning og sparring i forhold til udvælgelse, aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan ringe sammen.
  • Billederne leveres digitalt til fri download efter sortering og redigering både i farve og sort/hvid. Dvs. at du selv kan fremkalde alle de størrelser og eksemplarer, du ønsker, samt kan bruge billederne på sociale medier. Hvis du ønsker at få fremkaldt billederne i professionel kvalitet, så hjælper jeg både med vejledning, så du selv kan printe, eller bestilling, hvis du ønsker, at jeg skal bestille for dig.
  • Vælger du fotografering i naturlige omgivelser, mødes vi ved den aftalte lokalitet. Det kan f.eks. være skov, strand eller by. Den nedenstående pris er ekskl. kørsel (6 kr. pr. kørt kilometer fra min hjemmeadresse og retur).

Pris

Hvis det passer for dig, kan du benytte dig af min hverdagsrabat:

Spar 25% på mine fotograferinger, uanset om det skal være i studie eller naturlige omgivelser.

Tilbuddet gælder på hverdage i tidsrummet kl. 9-12.30.

Pris pr. fotografering: 3500 kr. – med hverdagsrabat 2625 kr.

Fotograferingen er inkl. moms, fotografering, redigering og 5 digitale billeder redigeret både i farve og sort/hvid i fuld opløsning.

Ønskes flere digitale billeder, kan de tilkøbes for 350 kr. pr. stk. eller 250 kr. pr. stk. ved køb af 10 ekstra digitale billeder eller derover. Hvert billede leveres både i farve og sort/hvid.

Babyklubben

Ønsker du både at forevige din fine gravide mave og dit barns fantastiske udvikling det første år?

Så vil babyklubben måske være noget for dig. Her får du særlige rabatter både i forhold til graviditets-, baby-, søskende- og familiefotografering og du sammensætter selv din babyfotopakke, ud fra dine ønsker og behov. Lyder det som noget for dig? Så se mere her.